Face-to-face weer mogelijk

Voor bezoekers van Systeemtherapie Meppel

Tijdens corona crisis keuze uit beeldbellen of face- to- face gesprekken vanaf nu.

Afgelopen weekend heb ik als therapeut nagedacht over de voortgang van therapiegesprekken tijdens corona. Enerzijds wil ik ‘corona-proof’ werken volgens de richtlijnen van het RIVM, daarom heb ik inmiddels het beeldbellen eigen gemaakt.

Daarnaast voel ik ook mijn ‘behandelverantwoordelijkheid’  en wil ik graag het proces wat is ingezet voortzetten. Daarom heb ik naast het beeldbellen een tweede optie bedacht.

Beneden in het gebouw van mijn eigen praktijk is een groepsruimte waar trainingen gegeven kunnen worden. Het is er wat kil en zakelijk maar ook m.i. corona-proof. Als u/ jullie gebruik willen maken van deze optie, dan laat ik jullie binnen via de ingang met schuifdeuren en dan kom je in de wachtruimte met oranje stoelen.

Als u helemaal naar links gaat en de eerste deur links neemt, dan komt u in de trainingsruimte. Als u/ jullie aan het einde gaan zitten, en ik aan het begin, dan zit er zo’n 2 a 3 meter tussen en kunnen we toch een face- to face gesprek hebben. Ik zal bij de ingang aanwezig zijn (op gepaste afstand), zodat ik dit kan aangeven.

Ik hoor graag van welke optie jullie gebruik willen maken: of beeldbellen, of in de trainingsruimte in mijn praktijk.

 

Geplaatst: 17 april 2020